Oldal kiválasztása

Szállítási feltételek

Szállítás és szállítási költségek

A szállítást a Create Yourself Kft. postai-, és GLS futárszolgálat megbízásával végzi. A kiszállítás Magyarország területén történhet, kizárólag külön megegyezés és egyeztetés alapján külföldre is . Esetenként postai kézbesítést is igénybe veszünk, de szerződőtt partnerünk a GLS futárszolgálat, aki a csomag kézbesítését a felvételt követő munkanapon teljesíti 08.00 és 18.00 között.

A szállítási időkről és módjáról a mindenkori megrendelési folyamat során tájékoztatja Önt a Create Yourself Kft, amely szállítási módok közül a rendelés folyamatában lehetőse van választani. A termék leszállítása a megrendelés visszaigazolását (2. e-mail) követően 1-5 munkanapon belül megtörténik.

A termékek egyediségi miatt hetente két nap van csomagfeladás: szerdán és pénteken.

Készlethiány esetén a Create Yourself Kft. nem vállal felelősséget ezen irányadó határidő túllépéséért, de telefonon vagy e-mailben a Create Yourself Kft. erről tájékoztatást ad vagy küld a megrendelőnek.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolás, illetve a második kiszállás (következő munkanap) költségét is, amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

Kiszállítás futárszolgálattal 30.000 ft kosárérték alatt: egységesen 1390 Ft

Kiszállítás futárszolgálattal 30.000 ft kosárérték felett: DÍJMENTES

Utánvételes fizetés esetén, az utánvétel díja: 450 ft

Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást a termék beszerzési értékéig, de legfeljebb 520 euró értékig. árak bruttó szállítási díjak!

Egyéb esetekben megbeszélés tárgya a szállítás díja és módja.

Külföldi szállítás külön egyeztetett megbeszélés tárgya lehetséges. 

A terméknek a futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy a Create Yourself Kft-nek utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a futártól/sofőrtől kérnie kell jegyzőkönyv felvételét. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét a Create Yourself Kft. díjmentesen biztosítja.

Az átvételt követően észlelt sérülésért a Create Yourself Kft. felelősséget nem vállal!

Abban az esetben, ha a társaságunk által történő kiszállítás alkalmával illetve megbízott futárszolgálatos kiszállítás során a rendeléskor megadott címen nem talál senkit, akkor a sofőr/futár a megadott telefonszámon fog jelentkezni a kiszállítási időpont egyeztetése céljából. Amennyiben e feltétel a Vevő hibájából nem valósulhat meg (hibás telefonszám, nem lehetséges a kapcsolatfelvétel), úgy a rendelt tételeket nem áll módunkban kézbesíteni!