Oldal kiválasztása

Magunkról egy pár gondolat CREATEbox

A Create Yourself Kft. alapanyag kereskedelemmel foglalkozik (https://www.hobbykreativ.hu/). Évek óta folyamatosan tartunk workshopokat, kézműves kreativ foglakozásokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, illetve sokat táboroztatással is foglalkozunk nyáron. Rendezvényeken helyszíni mini workshopokat is tartunk, de így sem sikerül eljutnunk mindenkihez, aki szeretne a foglakozásainkon részt venni, ennek egyszerűen földrajzi korlátai vannak. Innen jött az ötlet már 2018-ban, hogy egy virtuális workshopba vonjuk be Önöket a CREATEbox-on keresztül. Mostanra megvalósult, és büszkén mutatjuk be a CREATEbox-ot. 🙂

A webáruházban található termékek minimális részben cégünk munkái, túlnyomó többségben workshopjainkon készült alkotások. Ezeket mind gyerekek! és kezdő, akár ragasztópisztolyt először kézbe fogó felnőttek! készítették. Olyan emberek, mint Ön vagy Te, akik azt mondták, “áhh, én ezt biztos nem tudom megcsinálni”. Meg tudták csinálni. A kreativitás, az alkotás vágya mindenkiben benne van, csak elő kell csalogatni. 

Szeretnénk az alkotó csomagokkal megmutatni, hogy bárki képes elkészíteni az alkotásokat akár otthonukban, oviban, iskolában is. Sokszor csak egy kis inspiráció hiányzik, egy szikra, hogy hogyan induljunk el.

A CREATEbox-okban minden alapanyag megtalálható, amit a termék fotóján látnak. El lehet rugaszkodni a csomag fotóitól, hiszen az lehet csak egy kiindulási pont is, mert a fantáziánk szárnyalhat szabadon, és születhet egy teljesen más alkotás, a képzelet és a kreativitás szabadságát ezzel meghagyva. Azt kívánjuk, hogy szabadon szárnyaljanak a gondolataik. A CREATEbox így lehet egy mankó a saját alkotásához!!!

Mutatok egy nagyon egyszerű példát: Két egykorú fiatal háziasszonynak, – akik ismerik is egymást, barátok – adtam ugyanazt az alapanyagot, hogy alkossanak kedvükre. A feladat az volt, hogy készítsenek egy reggeliző tálcát a párjaiknak, és egy fa tálcát szívecskék szalvétával decoupagoljanak. Nézzék mennyire más lett mind a két alkotás, ugyanabból az alapanyagból. Még a szalvétának is más részét használták:

Milyen típusú csomagokkal készültünk? 

Elsősorban virágkötészet a fő irányunk, ám megjelennek mellettük egyéb alkotások is: egy szép képkeret, nyuszi popó, technikai tudást igénylő alkotások, díszek készítése, gyerekeknek szóló fejlesztés, kreatív csomagok…

Apropó, ha már gyerekek: Szeretném bemutatni Önöknek a CREATE&DONATE programunkat.
A program keretében minden CREATEbox megvásárlásával támogat egy vagy több gyermeket. Az eladott CREATEbox-ok bevételből cégünk 5 %-ot felajánl egy Egyesület javára, mely szervezet dönt az adomány elosztásáról. Bővebb információt itt találnak a programról: https://createbox.hu/create-donation/

Még egy jó hírt szeretnék megosztani Önökkel: 2020-ban egy új CREATEbox konstrukcióval is jövünk a mostani termékek mellé. Ígérem, izgalmas lesz és egyedülálló.

Mindenkinek jó alkotást kívánunk, használják ki a CREATEbox adta lehetőségeket és szárnyaljanak!

Üdvözlettel: Szentiványi Mariann

Create Yourself Kft. tulajdonos- ügyvezető

Budapest, 2019-10-06

createbox-logo