Create& Donate

Engedjék meg, hogy egy személyes gondolattal kezdjem, hiszen ebből indult a Create&Donate programunk. A nagyobbik gyermekem a webáruház elindulásával egy napon – 2019.10.06. – lett 18 éves, felnőtt!

Az eddig eltelt 18 év arról szólt, hogy őt szeressem, védjem, támogassam, taníttassam, fejlesszem és mindent megadjak neki, amire csak szüksége van a nagy betűs életben való elinduláshoz. Hiszem azt, hogy így tesz minden anya szerte a világban.

Vannak azonban korlátaink. Vannak, akik nem tudnak mindent megadni a gyermekeiknek, bármennyire is szeretnék. Szétnézek, és sajnos nagyon sokszor ezt látom magam körül, és a felnőtté válás kapujában álló gyermekemmel is, a saját életünkön keresztül, “hogy Úristenem mekkora költségekkel nézek, nézünk is most szembe?”.

Hálát adva a Jó Istennek, én abban a helyzetben vagyok, hogy van munkám, vannak vállalkozásaim. A nagy, 18 éves fiam el tudott menni az osztálykirándulásra, fog tudni táncolni a szalagavató bálján, el fog tudni menni a bankettre, le tud tenni két nyelvvizsgát, tud járni magántanárhoz, tudom az iskolán kívül is fejleszteni, taníttatni, képezni őt, amennyire csak szeretné. Való igaz, hogy ezért rengeteget és annál többet is dolgozok, de kiért, ha nem a gyerekeinkért?  


MI VAN AZOKKAL A GYEREKEKKEL, AKIK EZEKET A DOLGOKAT, ANYAGI KORLÁTOK MIATT NEM TEHETIK MEG?  

A Create&Donate programban ez a webáruház a kereskedelmi vonalán keresztül az oktatás, a fejlesztés, és az élményekhez jutást szeretné támogatni, valamint segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükségük van egy kicsi pluszra.

A Create&Donate program segítséget kíván nyújtani, hogy legyen meg az a 10 óra matek korrepetálás, hogy legyen meg az a nyelvvizsga, hogy igenis tudjon elmenni kirándulni az osztálytársaival, hogy igenis tudjon táncolni a saját szalagavató bálján.  

Igen, tudom vannak ettől sokkal nagyobb problémák az életben, de mi, most ebben tudunk segíteni: OKTATÁS-FEJLESZTÉS-ÉLMÉNYEK, mert a gyermekeké a jövő.

Volt már adományozásban részem nagyon sokszor, mégis a legemlékezetesebb az volt, amikor egy gyermek felemelt fejjel, büszkén ment be szeptemberben az iskolába, s elmondhatta, hogy ő volt nyaralni Balatonon. Ezt a gyermeket nem kuncogták ki, nem nézték le, nem rekesztették ki, mert “csóró”, hogy még nyaralni sem tudott menni.
Bevallom, ez olyan érzés, amit nem tudok szavakkal leírni. Egy kis pluszt adományoztunk egy 9 éves gyerkőcnek és az egész családjának. Hiszem, hogy ez, élete egyik legmeghatározóbb élményévé lett, amiből sokáig tud táplálkozni és erőt meríteni a jövőben is. Akkor nyaralt először.

HOGYAN LEHET RÉSZESE A SEGÍTSÉGNEK?

A Create&Donate programban résztvevő: https://createbox.hu/ webáruházunkban CREATEbox nevű alkotó csomagok vannak. Ezeket a csomagokat többféle szóval tudom jellemezni: inspiráció, fejlesztés, tanítás, új ismeretek megszerzése én-idő, kikapcsolódás, az alkotás élménye, az alkotás szabadsága…
A CREATEbox megvásárlásán keresztül szeretnénk, ha ezek a definíciók mások életébe is bekerülnének.
Minden Box megvásárlásával segítséget kap egy vagy több gyermek, hogy plusz oktatáshoz, fejlesztéshez, és élményekhez juthasson, így nem csak a gyermek, de a szülei is támogatva lehetnek. 

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Create Yourself Kft. -hez tartozó https://createbox.hu/ webáruház 2019. december 31-ig adományozásra ajánlja fel minden eladott CREATEbox -ból befolyt bevételének 5 % -át! Az adományozási időszakot meghosszabbítottuk és 2020-ban is él az adományozási lehetőség.

TOVÁBBI ADOMÁNYOK:

A Create Yourself Kft. -hez tartozó https://www.hobbykreativ.hu/ webáruház adományozásra ajánlja fel a 2019. éves nettó árbevételének 0,5 %-át.

A Create Yourself Kft. -hez tartozó https://karacsonydekor.hu/ webáruház adományozásra ajánlja fel a 2019. éves nettó árbevételének 0,5 %-át.

Az összegyűlt adományok a Budafoki Közösségi Tér Egyesület számlájára kerülnek jóváírásra. (adószám: 19155287-2-43, Bírósági nyilvántartási szám: 01-02-0017196, székhely: 1221 Budapest, Pécsi utca 11. 3/16. Bankszámlaszám: K&H 10401938-50526852-49501008, email cím: info.budafokikozossegiter@gmail.com).

Az Egyesület alapítótagjai közül, random sorsolással kiválasztott 3 tag két havonta összeül egy meghívott védőnővel vagy szociális munkaterületen dolgozóval, és együtt döntenek – a kérelmező személyek kilétének tudta nélkül – a befolyt adomány elosztásáról.  
Az Egyesület email címéről bárkinek lehetősége van kérelem formanyomtatványt kérni és azt kitöltve visszaküldeni elbírálásra. Az Egyesület emellett szorosan együttműködik jelenleg is a helyi védőnői szolgálattal.    

Szeretném, szeretnénk, hogy a programunk minél több emberhez eljusson, hogy minél több gyereknek tudjunk segíteni, és minél többen csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz, akár támogatóként is. Az oktatás, a fejlesztés, az élmények, az életminőségünk ugyanolyan fontos részei az életünknek, mint az egészségünk, mint a környezetünk védelme.  

Segítsék a CREATE&DONATE programunkat a CREATEbox megvásárlásával, alkossanak és legyenek egy gyermek segítői!

Minden tiszteletemmel Önök felé:

Szentiványi Mariann

Create Yourself Kft. tulajdonos, ügyvezető

Budapest, 2019.10.06.

createbox-logo